Ouders als nieuwe doelgroep

Goed nieuws! Sinds december 2016 kunnen ouders van patiënten met autisme ook blended behandelmodules in de nieuwe stijl volgen. Voorheen konden ouders zelfstandig verschillende psycho-educatiemodules volgen die al online werden aangeboden. Een aantal van deze modules is herzien en in een nieuw jasje gestoken.

ouderschap-met-wit-01

Ouders en patiënten kunnen nu met een eigen account werken in hetzelfde behandelportaal. De modules bestaan uit korte informatieve sessies met informatie die up-to-date is. Ook is zijn de modules interactiever geworden, omdat de trainer, begeleider of behandelaar nu de mogelijkheid heeft om online feedback te geven op de sessies die de ouders maken en een chatgesprek te starten met een ouder of een groep.

De volgende modules zij nu beschikbaar om aan ouders te geven:

Mijn kind heeft autisme
Psycho-educatiemodule voor ouders met kinderen met autisme in de leeftijd van 6-12 of 13-18 jaar die willen weten wat autisme is en hoe ze met het autisme van hun kind kunnen omgaan.

Mijn kind online
Korte psycho-educatiemodule voor ouders met kinderen met autisme in de leeftijd van 6-12 of 13-18 jaar die vragen hebben met betrekking tot het online gedrag van hun kind.

Autisme en eten
Korte psycho-educatiemodule voor ouders met kinderen met autisme in de leeftijd van 6-12 of 13-18 jaar die vragen hebben met betrekking tot het eetgedrag van hun kind.

Vanaf december 2016 zijn deze modules in gebruik genomen binnen het Dr. Leo Kannerhuis en Leo Kannerhuis Nederland. Wil je meer informatie over de modules? Kijk dan op de productpagina van de modules of neem contact met ons op!

2 gedachtes over “Ouders als nieuwe doelgroep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s